Ennakkotuki

Uutiset Blogi

peli

5 parasta kuorma-autoihin liittyvää Android-peliä kuorma-autojen ystäville

Aina silloin tällöin on erittäin mukavaa ja viihdyttävää tappaa aikaa pelaamalla erilaisia ​​pelejä älypuhelimella. Erityisesti kuorma-autopelit ovat ilahduttavia, koska ne antavat sinulle täysin uudenlaisen kuorma-auton ajokokemuksen ja saavat sinut tuntemaan olosi oikeaksi kuorma-auton kuljettajaksi. Jos rakastat kuorma-autoja ja kaikkea niihin liittyvää, tässä on pari Android-peliä, joita saatat haluta kokeilla lähitulevaisuudessa.
1. Gametornadon auto. Tämä on yksi Android Marketin suosituimmista kuorma-autopeleistä, ja se sai lähes 5 tähteä viidestä. Tässä pelissä sinun tulee ottaa kuorma ja ajaa läpi useita vaarallisia tasoja menettämättä sitä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa melko helpolta, muutaman tason jälkeen taitosi ja kärsivällisyytesi joutuvat todella koetukselle!
2. Parking Truck by thesurix. Toisaalta, jos olet aina halunnut pysäköidä kuorma-auton, mutta sinulla ei ole koskaan ollut tätä mahdollisuutta oikeassa elämässä, niin thesurixin Parking Truck sopii sinulle tässä tapauksessa. Voit vapaasti pysäköidä ison kuorma-auton eri pysäköintipaikoille ympäri kaupunkia törmäämättä muihin autoihin tai vahingoittamatta ajoneuvoasi. Lisäksi tämä peli antaa sinulle mahdollisuuden ajaa myös linja-autoa ja kuorma-autoa perävaunulla ja sen on jo arvioinut yli 18 000 käyttäjää, joten se on melko suosittu sovellus.
3. Truck Simulator 3D, Ovidiu Pop. Jos haluat nauttia täydestä kuorma-auton ajokokemuksesta omissa käsissäsi, varmista, että kokeilet myös tätä peliä. Se sisältää amerikkalaisia ​​karttoja sisältäen joitakin tärkeimmistä kaupungeista, realistista kuorma-autojen fysiikkaa, kuorma-autojen mukautusmahdollisuuksia, upeaa 3D-grafiikkaa, realistisia vaurioita, polttoainetta ja väsymystä sekä jopa sisäkameran kaikille kuorma-autoille. Kokeile tätä sovellusta lataamalla se ilmaiseksi Google Playsta ja jos tämä on juuri sitä, mitä etsit, tarkista sovelluksen sisäiset ostokset, jotta voit poistaa mainokset tästä pelistä ja avata kaikki sen ominaisuudet!
4. Top Truck Free by Ace Viral. Jos rakastat kuorma-autokilpailuja, tämä sovellus on täydellinen sinulle. Top Truck Freen avulla voit testata kilpa-taitojasi ja harrastaa lukemattomia hulluja tasoja tuntikausia tuntien ajan etsien piilotettuja polkuja ja tehostamalla kuorma-autoasi myös nitropakkauksilla. Voit myös käyttää älypuhelimesi kiihtyvyysmittaria pelataksesi tätä peliä, ja tämä antaa sinulle entistä realistisemman ja nautinnollisemman kuorma-auton ajokokemuksen.
5. Florentina Kusterin Truck Simulator 3D. Lopuksi, tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin edellä kuvattu kuorma-autosimulaattori, mutta monet käyttäjät pitävät tätä peliä entistä houkuttelevampana ja viihdyttävämpänä. Se antaa sinulle mahdollisuuden ajaa kuorma-autoasi realistisesti ohjauspyörän, jarru- ja kaasupolkimien sekä vaihdevivun avulla, voit pitää hauskaa pelaamalla vapaassa ajotilassa, tutkittavaa on yli 40 tasoa ja voit jopa aja kuorma-autoasi myös yöllä!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *