Ennakkotuki

Uutiset Blogi

Teknologia

5 parasta laitetta, jotka jokaisen kuorma-auton kuljettajan pitäisi olla

Jos olet kokenut rekkakuski ja vietät yleensä useita tunteja ratin takana matkustaen ympäri maailmaa, saatat olla iloinen kuullessani, että erityyppiset laitteet voivat helpottaa työtäsi ja tehdä ajamisestasi mukavampaa ja turvallisempaa. Tässä on valikoima vempaimia, jotka eivät maksa niin paljon ja jotka ovat hyödyllisiä jokaiselle kuorma-auton kuljettajalle.
1. Langattomat kuulokkeet. Yksi suurimmista ongelmista, joita sinulla voi olla kuorma-autoasi ajaessasi, on se, että et kuule mitä muut sanovat, eivätkä he myöskään kuule sinua takaisin valtavan kuorma-autosi karjuvan äänen vuoksi. Voit korjata tämän hankkimalla langattomat kuulokkeet, kuten Blue Parrot B250. Tämä hämmästyttävä vempain voi vaimentaa kuorma-autosi äänen, sen avulla kuulet keskustelukumppanisi selkeästi, se ei väsytä korvia, se on mukava ja myös erittäin kestävä.
2. Kannettava virtalähde. Kuorma-autonkuljettajat saattavat myös joutua syöttämään virtaa pieniin jääkaappiinsa, televisioihinsa, kannettaviin tietokoneisiinsa tai puhelimiinsa matkustaessaan useita tunteja päivällä tai yöllä. Tässä tapauksessa kannettava virtalähde, kuten Cobra CPI 1000, on täydellinen tähän työhön. Se tarjoaa jatkuvaa kotitalousvirtaa, joten voit ladata kaikki laitteet ja elektroniikka jatkuvasti.
3. GPS. Varsinkin jos matkustat pitkiä matkoja viikoittain ja joskus vierailet aivan uusissa kaupungeissa ja paikoissa maailmassa, on hyvä idea asentaa autoosi älykäs GPS-järjestelmä. Esimerkiksi Garmin Dezl 560LT GPS on suunniteltu erityisesti kuorma-autonkuljettajille, ja siinä on runsas 5 tuuman näyttö sekä kovaääniset kaiuttimet. Käytä sitä löytääksesi parhaat reitit määränpäihisi ja myös välttääksesi ruuhkat ja ruuhkat.
4. Moderni radiosatelliitti. Tylsyyden välttämiseksi ja uusimpien uutisten pysymiseksi ajan tasalla on hyvä idea sijoittaa huippulaadukkaaseen radiosatelliittiin, kuten Sirius XM:ään. Tämä vempain antaa sinulle mahdollisuuden valita yli 100 radioaseman joukosta ja löydät varmasti jotain mistä pidät. Lisäksi tässä laitteessa on suuri LCD-näyttö, kovat painikkeet, joita voidaan käyttää erittäin helposti, ja pitkä käyttöikä.
5. Kannettava tietokone. Ajoittain on hyvä tarkistaa sähköpostisi ja selvittää, mitä uusia työtarjouksia olet saattanut saada eri yrityksiltä ja yrityksiltä. Tässä tapauksessa kannettava tietokone on sinulle erittäin tarpeellinen ja sen avulla voit pitää yhteyttä muihin kuorma-autonkuljettajiin, ystäviin, liikekumppaneihin, asiakkaisiin, sukulaisiin, erilaisiin tuttuihin ja niin edelleen. Lisäksi kannettava tietokone viihdyttää sinua pitkien matkojen aikana ympäri maailmaa. Useimmat kuorma-autonkuljettajat valitsevat Samsung Chromebook -kannettavan, koska se tarjoaa huippusuorituskykyä pienemmässä koossa, mutta voit vapaasti valita minkä tahansa kannettavan, joka sopii tarpeisiisi, mieltymyksiisi ja tietysti budjettiisi!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *