Ennakkotuki

Uutiset Blogi

Muoti

5 parasta Android-sovellusta, joista muodin ystävät pitävät

Nykyään useimmat naiset ja miehet seuraavat muotitrendejä ja pukeutuvat paremmin kuin kaksi vuosikymmentä sitten. Tämän tosiasian ilmentymä olisi se, että älypuhelimiin ladatuimpien sovellusten joukossa liittyvät muotiin. Vaikuttaa siltä, ​​​​että jopa tekniikan edistyessä on edelleen mahdotonta erottaa naisia ​​rakkaudestaan ​​muotiin. Ne ovat aivan kuin maapähkinävoita ja hyytelöä. Jos pidät muodista, tässä on joitain älypuhelinsovelluksia, jotka saatat haluta ladata:
• Dress Pal – Haluatko oman henkilökohtaisen avustajan? Voit ladata Dress Pal. Tämän sovelluksen avulla voit helposti luetteloida kaikki vaatteesi ja kirjata, mitä niistä olet käyttänyt milloin ja kenen kanssa. Tämä sovellus voi varmasti auttaa estämään ketään näkemästä sinua samassa mekossa. Saman mekon kanssa näkeminen on muotirikos monille ihmisille. Tämä sovellus on saatavilla Windows Phonelle.
• Style.com – Tiedätkö Style.com-sivustosta? Se on erittäin hyvä sivusto muodin ystäville, ja sinun tulee tarkistaa säännöllisesti, jos et halua muuta kuin viimeisintä muodin maailmaa. Halutessasi voit hankkia verkkosivustolta sovellusversion, joka antaa sinulle kiitoratakuvia, stylistin valintoja, muotihaastatteluja ja asusteita käyttämällä omaa älypuhelintasi. Sen voi ladata iTunes-sivustolta ilmaiseksi, ja se on ollut muodin ystävien suosikkisovellus.
• Daily Street Snaps – Pidätkö siitä, että inspiroidut muiden ihmisten muotilauseista? Haluaisit sovelluksen, Daily Street Snaps. Tämä sovellus sisältää tavallisia ihmisiä eri puolilta maailmaa yllään erittäin mukavissa katuasuissaan. Sinun ei tarvitse katsoa muoti-tv-ohjelmia ja etsiä malleja, joilla on mukavia vaatteita. Käytä vain tätä sovellusta ja näe, että ihmiset kaikilta elämänaloilta lähtevät ulos tyylillä. Hyvä asia on, että tämän sovelluksen voi ladata ilmaiseksi iTunesista.
• Kysy stylistiltä – Haluatko saada välittömän pääsyn stylistin mielipiteeseen? Voit ladata Glamour-lehden “Kysy stylistiltä”. Nyt sinun ei tarvitse luottaa melkein keneenkään saadaksesi muotineuvoja. Ota kuva asusta, jota haluat käyttää, tai jopa mekosta, jonka haluat ostaa kaupasta. Lataa se sovelluksen avulla. Odota muutama minuutti, niin muotiasiantuntija kertoo jotain vaatteestasi. Tämä on ehdottomasti loistava sovellus erityisesti muodista tietämättömille.
• Sartorialist – Haluatko tietää, miten julkkikset pukeutuvat? Lataa sovellus, Sartorialist. Tässä sovelluksessa on valokuvakokoelma julkkiksista ympäri maailmaa. Nämä eivät ole vain tavallisia julkkiksia, vaan niitä, jotka ovat todella suosittuja ja kehuja hyvästä muotimaustaan. Eikö olisi mukavaa, jos voisit perustaa muotilausuntosi julkkisten muotimakuun? Sovelluksen avulla voit ladata kuvat puhelimeesi siltä varalta, että haluat katsella niitä helposti myöhemmin. Sen avulla voit myös lähettää kuvia Facebookiin, jos haluat ystäväsi näkevän nämä asiat

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *