Ennakkotuki

Uutiset Blogi

Muoti

6 parasta sovellusta, jotka auttavat sinua pukeutumaan

Niin monet ihmiset viettävät minuutteja tai jopa tunteja vaatekaappinsa edessä tuijottaen vaatteitaan. Syy? He eivät vain tiedä mitä laittaa päälle! Ei tiedä mitä pukea päälle on monien ihmisten edessä oleva dilemma. No, on hyvä asia, että sovellukset voivat auttaa sinua, jos sinulla on joskus tämä ongelma. Tässä on joitain sovelluksia, joita voit tarkistaa:
• Stylecaster – On tärkeää, että käytät jotain, joka sopii säähän. Ethän haluaisi käyttää paksua nahkatakkia kuumana ja kosteana päivänä? Stylecaster on sovellus, joka voi ehdottaa vaatteita ulkosään perusteella. Tämän avulla et enää koskaan joudu säähän liittyvään muotivirheeseen. Tämä sovellus voidaan ladata ilmaiseksi.
• Pose – Pose on myös toinen loistava sovellus, joka muistuttaa stylecasteria. Sinun tarvitsee vain avata sovelluksesi kojelauta, niin näet useita ehdotettuja asuja nykyisen sään perusteella. Toinen hyvä puoli tässä sovelluksessa on, että se on muodin asiantuntijoiden ja ystävien yhteisö. Voit seurata ihmisiä, joiden muotityyleistä todella haluat saada inspiraatiota.
• Stylebook – Toinen sovellus, josta voi olla hyötyä sinulle, on Stylebook. Se on yksi markkinoiden arvostetuimmista muotisovelluksista nykyään. Tämä sovellus voi auttaa luomaan luettelon kaikista kaapissasi olevista tavaroista. Tällä tavalla sinun tarvitsee vain valita puhelimesi vaatekaappigalleriasta. Sinun ei tarvitsisi viettää tunteja kaivamalla kaappiasi perusteellisesti vain hyvän asun vuoksi.
• MyFashionCloset – MyFashionCloset on toinen sovellus, joka toimii melkein kuin Stylebook. Sinun pitäisi tehdä luettelo kaikista kaapissasi olevista tavaroista ottamalla niistä valokuvia. Tämän jälkeen voit helposti yhdistää asuja ja asusteita puhelimellasi haluamallasi tavalla. Jos et ole varma juuri tekemästäsi asusta, voit julkaista siitä kuvan verkossa ja saada ystävien ja perheesi mielipiteen.
• Closet – Toinen loistava sovellus olisi kaappi. Siinä on kalenteri, jonka avulla voit seurata, mitä olet käyttänyt ja milloin olet käyttänyt sitä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sovellus estää pohjimmiltaan sen muotivirheen, jossa käytetään samaa vaatetta samassa paikassa. Lisäksi, kuten useimmat muotisovellukset, tämä sovellus auttaa sinua pitämään luettelon vaatteistasi. Ja käyttämällä tätä sovellusta, voit helposti laatia pakkausluettelon mistä tahansa.
• Vaatekaappiassistentti – Oletko aina halunnut oman vaatekaappiassistentin? Voit sovelluksen avulla käyttää vaatekaappiassistenttia. Se on kuin useimmat muotisovellukset siinä mielessä, että sen avulla sinulla on digitaalinen versio kaapistasi. Eikä sinun tarvitsisi järjestää lipastoa uudelleen vain siksi, että sinun on valittava asu. Huomionarvoista on, että tämän sovelluksen ovat kehittäneet todelliset stylistit ja vaatekaappiassistentit.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *